برگ دیزاین

 

شعار تبلیغاتی جمله‌ای است که محصول یا خدمات شرکتی را در قالب چند کلمه به مشتری توضیح می‌دهد. شعار تبلیغاتی نیز مانند لوگو، به‌منظور تبلیغات استفاده می‌شود. لوگوها نماینده‌ی بصری برند هستند؛ درصورتی که شعارها اهداف برند را به‌صورت نوشتاری بیان می‌کنند. شعار تبلیغاتی و لوگو هردو به اندازه‌ی نام شرکت برای جلب توجه مشتری اهمیت دارند؛ با این مزیت که قابل فهم‌تر هستند و به خاطر سپردن آن‌ها راحت‌تر است. هدف از ساختن شعار تبلیغاتی این است که مردم پیام برند را به خاطر بسپارند. گاهی اوقات نام برند فراموش می‌شود؛ اما شعار تبلیغاتی آن در ذهن دیگران خواهد ماند. هر چقدر شعارهای تبلیغاتی خلاقانه‌تر طراحی شوند، شانس موفقیت شما را افزایش می‌دهند.

تمامی مجموعه ها، سازمان ها و شرکت های بزرگ در دنیا بر اساس نوع ارائه خدمات به مشتریان و مخاطبین خود و همینطور جذب بیشتر مشتریان برای خود از شعار تبلیغاتی استفاده می کنند.

این جملات و یا حتی کلمات با در نظر گرفتن مواردی مانند نوع فعالیت سازمان، نوع مخاطبین، اقلیم، هدف از پیش تعیین شده، معرفی سازمان مورد نظر، جذب مشترکین، جذب مخاطبین، جذب مشتریان، تشویقات فراگیر، رسالت و هدف سازمانی، طراحی و با آیتم های تکمیلی مانند لوگو سازمانی، طراحی بر اساس جمله و یا کلمه، عکس، اسلاید و … در معرض دید جامعه قرار می گیرد.

بدیهی است هر چقدر آنالیز و بررسی دقیق تری از موارد ذکر شده صورت بپذیرد، طراحی شعار مطلوب تر، مناسب تر و پربازدید تر خواهد بود نوع هدف گذاری برای شعار از موضوعات مهمی است که مجموعه و یا نفرات مشاوره دهنده در سازمان های مربوطه پس از تعیین استراتژی اقدام به طراحی آن می نمایند.

بر این اساس ممکن است این شعارها به صورت مستقیم بیننده را تحت تاثیر قرار دهد اما در شرایط مناسب طراحان شعارهای تبلیغاتی با اشاره غیرمستقیم ذهن مخاطب را درگیر موضوع خود می نمایند. اگر بخواهیم مثالی برای هر دو مورد ذکر شده بیاوریم، می توانیم به تبلیغات دو بانک داخلی اشاره کنیم. شعار تبلیغاتی بانک صادرات ایران با عنوان “بانک صادرات، در خدمت مردم” به صورت مثال شرح فعالیت خود را بیان می کند. اما در سوی دیگر بانک ملت با شعار “به رویاهایت فکر کن” به صورت غیرمستقیم ذهن مخاطب را درگیر فعالیت خود می نماید.